Foreclosure.com

HARD ROCK HOTEL Pattaya Thailand - 3 nætter i rockland

1 Views
shuvo78s
shuvo78s
10/23/23

Hard Rock Hotel Pattaya Thailand. Jeg var en tur på Hard Rock Hotel i Pattaya hvor jeg havde 3 overnatninger fra en torsdag til en søndag i September 2023. Hard Rock Hotel Pattaya er en ud af godt 30 hoteller i denne hotel kæde.

Navnet Hard Rock Hotel siger næsten sig selv, men er en række hoteller der er udsmykket med kostumer, tøj og instrumenter inspireret af verdens bedste musikere fra hele kloden. Du kan se instrumenter og beklædning som nogle af verdens største rockstjerner har brugt i alt fra musikvideoer til koncert-turneer verden over.

Hard Rock Cafe er selvfølgelig en del af brandet og er også kendt fra de klassiske t-shirts som du kan købe, både i deres egne butikker, men også som kopi-varer på alverdens markeder rundt omkring i verden. Her er alle former for underholdning, fra swimming pools til koncerter som både afvikles indendørs, samt udendørs på de forskellige scener der findes på Hard Rock Hotel i Pattaya.

pattaya hotel review - Lad os høre om du selv har oplevet at bo, spise eller været til koncert på Hard Rock Hotel i Pattaya eller andre steder i verden? Tak fordi du så med ;-).

Prøv Thai dating online: https://www.thaifriendly.com/?ai=246
eller her: http://cupidlinks.com/?a=133933&c=5731&p=r&s1=

Mere info:
Youtube: https://www.youtube.dk/spontantvomthailand
Facebook: https://www.facebook.com/spontantvomthailand/
Email: janb@janb.dk

De bedste hilsner
Jan - Spontan TV om Thailand

#thailand #hardrockhotel #pattaya

Show more

Private Internet Access VPN
0 Comments Sort By

No comments found